Welkom bij Van den Bossche Metaalbewerking

Welkom bij Werkhuizen Van den Bossche N.V., een familiebedrijf, opgericht in 1961 en gespecialiseerd in metaalbewerking. Onze eerste generatie richtte een gieterij op van non-ferro producten waarbij ze met nabewerking reeds voor maatwerk van hoge kwaliteit zorgden voor zowel de industrie als particulieren. Twee generaties later zorgen wij nog steeds voor maatwerk van hoge kwaliteit met als specialisatie het bewerken van roestvrij staal. 

Onze voornaamste klanten bevinden zich in de machinebouw en voedingsindustrie. Deze industrieën ademen dan ook onze normen en waarden uit, zijnde; 

  • Kwaliteit
  • Hoge afwerkingsgraad met hoge nauwkeurigheid 
  • Betrokken en meedenkend
  • Passioneel
  • Vooruitstrevend

Door deze normen en waarden in al onze producten te verwerken zijn we uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van maatwerk in Mechelen en omstreken. 

Onze hoofdactiviteit is het leveren van maatwerk op bestelling, volgens de specificaties van onze klanten. Op meer dan 4.000m2, verwerken we vooral inox, staal en aluminium. Op basis van uw beschrijving, schets of tekening of op advies van ons studiebureau worden individuele stukken, prototypes of series op maat bewerkt. 

Onder bewerkingen mag u héél wat verstaan, wij kunnen uw producten

Omdat Van den Bossche alle technieken beheerst en met elkaar combineert, kunt u steeds rekenen op snelle levertermijnen of reactietijden voor interventies. En dat is wat onze klanten al jaren naar waarde weten te schatten. Tevens beschikken wij over een grote voorraad in ons STOPA-platenmagazijn en halfautomatisch magazijn voor buizen en profielen. Zo kunnen wij U ten alle tijden snel bedienen. De veelzijdigheid van ons machinepark, zowel voor verspaning, plaatwerk en lasconstructies, en onze mensen zijn onze belangrijkste troef.

Hoewel we ons toespitsen op bepaalde industrieën om aan hun hoge eisen tegemoet te komen is vrijwel iedereen bij ons welkom! Wij denken graag mee met U om de beste oplossing en realisatie te werk te stellen. 

Interesse in onze diensten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via het contactformulier of telefonisch. Zelfs met een idee of schets kunnen wij u verder helpen.