Van den Bossche nv beschikt over zowel conventionele als CNC gestuurde draaibanken. Dit biedt de mogelijkheid om telkens de juiste machine voor uw opdracht te kiezen.

Van den Bossche nv staat garant als een betrouwbare partner voor het draaien van uw onderdelen. Dit geldt zowel voor maatvoering, als voor de leverdata.

Door de juiste CNC draaibank of conventionele draaibank te kiezen, wordt de doorlooptijd verkort en mede de prijs gunstig beïnvloed. Het machinepark omvat verschillende CNC machines, van basic draaien tot machines met freesmogelijkheden en stafaanvoer voor reeksen.

Tevens staan er ook nog conventionele machines voor herstellingswerkzaamheden en onderdelen met grotere diameters en lengtes.

De programmatie van de CNC draaibanken gebeurt door een CAM systeem dat uw digitale files inleest, en via een postprocessor een programma aanmaakt voor het aansturen van de CNC draaibanken.

Ook beschikt Van den Bossche nv over een grote voorraad ferro – en non – ferrometalen, waardoor er korte levertijden kunnen aangeboden worden.

Meer DRAAI- en freeswerk