Oppervlaktebehandelingen

Timesavers ontbraam en borstelinstallatie

Een borstelsysteem met schuurmateriaal, ontbraamt de lasergesneden platen.  Hierdoor worden de onderdelen van alle scherpe kanten ontdaan, inclusief de eventuele gaten in de plaat en wordt aan de plaat een bijkomende finish gegevenDeze machine wordt uitsluitend voor het rvs plaatwerk gebruikt.

Met deze machine kunnen ook platen geschuurd worden.  Maximum breedte van de plaat 1300 mm.

Ontbraaminstallatie met keramisch materiaal

In een spiratron wordt door een onbalansmotor een spiraalvormige beweging van de massa (keramische chips en onderdelen) verkregenHierdoor worden alle plaatjes of verspaande delen, netjes afgerondNa het ontbramen worden de producten gescheiden en door een droger gevoerd.

Polieren

We kunnen uw onderdelen met verschillende polijstafwerkingen leveren, inclusief electrolytisch polijsten.  De Ra waarde kunnen we nameten en rapporteren.

Glasstralen

Met een glasparelkabine kunnen we kleine onderdelen in rvs stralen.

Sublimotion

We beschikken over een groot platform en een kleinere kabine om uw rvs producten met sublimotion te behandelen. 

Werpstralen

Van den Bossche nv heeft ook een werpstraalmachine voor het stralen van onderdelen die U kras- en braamvrij aangeleverd worden.  Deze automatische machine kan produkten stralen met een diameter en een hoogte van 1600 mm.

Lakwerk

We zorgen voor een afgewerkt produkt : stralen, metaliseren, natlak, warm galvaniseren, verzinken, poedercoaten naar uw wensen.

Copyright © 2013 Metaalbewerking Van Den Bossche | info@metaalvandenbossche.be | sitemap | site by MoonWorks