Welkom bij Van den Bossche Metaalbewerking

Ons bedrijf Van den Bossche nv is een familiebedrijf, in het begin van de jaren ‘60 opgericht. Ontstaan uit een gieterij van non-ferro producten met zijn nabewerking, zijn we uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van maatwerk.

Onze activiteit is het leveren van producten op bestelling, volgens de specificaties van onze klanten. Op meer dan 4.000m2, verwerken we vooral inox, staal en aluminium.

Op basis van uw beschrijving, schets of tekening of op advies van ons studiebureau worden individuele stukken, prototypes of series op maat lasergesneden, geplooid, gedraaid, gefreesd, geslepen, gelast en gemonteerd.

 Omdat Van den Bossche Metaalbewerking alle technieken beheerst en met elkaar combineert, kunt u steeds rekenen op snelle levertermijnen. En dat is wat onze klanten al jaren naar waarde weten te schatten.

Iedereen is bij ons welkom: engineering- en onderhoudsafdelingen van bedrijven, aannemers en particulieren die een onderdeel, machines, platen, trappen, leuning, enz. laten aanmaken.

We beschikken over een ruime voorraad van materialen om U snel te bedienen. De veelzijdigheid van ons machinepark, zowel voor verspaning, plaatwerk en lasconstructies, en onze mensen zijn onze belangrijkste troef.

Copyright © 2013 Metaalbewerking Van Den Bossche | info@metaalvandenbossche.be | sitemap | site by MoonWorks